iconen_EB_bouw

Aannemersbedrijf

Wij bouwen volgens de normen van het bouwbesluit en zullen je adviseren in het hele bouwproces. Begeleiden en de kwaliteit waarborgen.

iconen_EB_bouw

Aanbouw - verbouw - renovatie

Hier ligt de kracht en de expertise van ons bedrijf dit is wat we al jaren doen het vergroten, verbouwen en renoveren van bestaande woningen.

iconen_EB_bouw

Kunststof kozijnen

Wij werken samen met onze leverancier Kochs. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Kochs.

iconen_EB_bouw

HSB aanbouw

Ons HSB concept wand en dak elementen worden in de werkplaats geprefabriceerd onder geconditioneerde omstandigheden dus geen verlet van weersomstandigheden en geen droogtijd van materialen.

iconen_EB_bouw

Dakkapellen

Dakkapellen kunnen we leveren en monteren van volledig hout tot geheel onderhoudsarm en in elke afmeting. Wij plaatsen prefab dakkapellen of semi prefab dan bouwen we ze op locatie.

iconen_EB_bouw

Interieur

Kwaliteit en netjes werk is wat u van ons kan verwachten voor het interieur van je woning. Graag adviseren wij u naar alle mogelijkheden betreft materiaalkeuze en de diverse afwerkmogelijkheden. 

RUTObox

De RUTObox sparingskisten/instortboxen zijn toe te passen in betonvloeren, plafonds en wanden voor inbouwspots, inbouwspeakers en inbouwheaters. 

De voordelen van de RUTObox

Door de ruime afmeting van de RUTObox kunt u naderhand nog de exacte plaats van uw inbouwspot, inbouwspeaker of inbouwheater bepalen zo kunt u ook een serie naderhand nog in een perfecte lijn plaatsen want uiteindelijk bepalen de kleine details de topafwerking  van een woning.

SK serie SP serie RT / WL / TV serie Maatwerk

lichtarmaturen speakerboxen specials

Over EB bouw

Van huis uit zijn wij beide timmerlieden met ruime ervaring in het vak en hebben ons door ontwikkeld tot een vakbekwaam aannemersbedrijf dat jou alle zorgen van een verbouwing of renovatie uit handen kan nemen. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn belangrijke waarde binnen ons bedrijf. De kracht van ons bedrijf ligt in het vergroten, verbouwen en renoveren van bestaande woningen in de particuliere sector. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen en vakbekwame onderaannemers en denken met je mee om je plannen te realiseren. Voor advies of een vrijblijvende offerte neem je contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Wij staan je graag te woord.

Projecten

Wij ontzorgen u graag bij de volgende projecten.